Despre SanatateaTV

SanatateaTV este o televiziune online care isi propune sa sublinieze importanta unei vieti sanatoase si a preventiei, dar si sa faciliteze accesul la specialisti pe probleme de sanatate. Stim ca oamenii vor sa afle ce trebuie sa faca pentru a avea o viata sanatoasa,  pentru a preveni diferite afectiuni sau cum se pot mentine in forma.  Venim in intampinarea publicului nostru cu emisiuni realizate cu ajutorul si sustinerea unor medici renumiti, dar si a unor personalitati si organizatii din domenii conexe sanatatii.

Pentru ca avem aceleasi obiective, SMURD Bucuresti, Greenpeace Romania,  Federatia Nationala de  Agricultura Ecologica, Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti si Agentia Nationala Antidrog s-au alaturat deja proiectului nostru, devenind parteneri de incredere ai SanatateaTV.

Pe www.SanatateaTV.ro, publicul va avea ocazia de a urmari emisiuni structurate, realizate impreuna cu medici renumiti din diferite specializari si o multime de alte programe interesante pe teme din domeniul sanatatii.

Accesul pe www.SanatateaTV.ro este gratuit! Astfel, oricine doreste sa duca o viata sanatoasa sau este interesat de o problema legata de sanatate va avea, din 10 octombrie 2007, o sursa de informatii competenta si profesionista!

Va asteptam pe www.SanatateaTV.ro – televiziunea oamenilor sanatosi!

VN:F [1.2.2_602]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 1. Felicitari pentru modul de realizare a emisiunilor DVS.As dori daca este posibil,bineinteles si cu acordul DLUI PROF.DR.SARAFOLEANU,a carui rezidenta am fost si fata de care am un respect deosebit,sa prezentam o emisiune despre HIPOACUZII,diagnostic frecvent intalnit la adulti si copii.
  Multumesc!
  Cu stima,dr.E.LATCAN

 2. silvestru buryan spune:

  as avea nevoie de niste sugesti ,eu nu am o ureche (stanga)nu este in afaraci in interiorul craniului ce se poate face si unde

 3. cucu irina spune:

  Va rog daca puteti sa imi spuneti cum pot obtine o consultatie pentru un copil de 10 ani la doamna dr. Monica Pop. Va multumesc!

 4. cristina spune:

  va rog sa-mi spuneti daca viata sexuala la barbati poate fi influientata de bai pe baza de iod facute in statiune de tratament

 5. Va rog respectuos sa adaugati emisiuni realizate deja de televiziunile din Romania , in special emisiuni realizate de televiziunile locale .
  In Baia Mare se difuzeaza la doua televiziuni locale , saptamanal emisiuni in care doctori cu experienta explica pe intelesul toturor despre afectiunile mai raspandite , dar se ating multe subiecte de care sunt sigur ca orice om constient ca este om ar fi interesat .
  Ar fi extraordinar pentru oamenii din Romania daca ati adauga din arhivele televiziunilor aceste emisiuni medicale in care timp de o ora pentru fiecare problema de sanatate se explica in detaliu :

  - cauzele
  - preventia
  - semne si simptome
  - tratamentul eficient .

  Cu deosebit respect Filipan